JAGAT ALIT (Godi Suwarna, 1979)


Hareupeun kelir : kalangkang-kalangkang wayang

Kalangkang usik-usikan, kalangkang di obah-obah

Ieu rendeuk reujeung igel, ieu tincak reujeung ketak

Pulang-anting, pulang anting lebah dunya hideung bodas

Dongeng naon anu rék midang? dalang kawasa!

Aya raga nu tumamprak sanggeus campala noroktok

Sabot nungguan balebat, duh peuting ngajak ngalinjing

Renghap ranjug, renghap ranjug saméméh ajal ngolébat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s