Blogger


Waw, gélo maenya ngoprék blog hungkul ti isuk nepi ka magbrib kieu.. édan. Ayeuna kuring percaya blogger-blogger pastina jelema nu eweuh gawé héhé. Éh kéla lain niatna ngahina tapi da emang enya piraku ngoprék tema hungkul kacida lilaaaaaa pisan… pédah seeur pilihan mawi. Hehe. Coba mun urang-urang nu riweuh horéam teuing nulis dina blog. Acan ngedit ieu, ieu, ieu. Akh ! . Tapi kuring ngaku yén henteu gampang nulis téh, boh nulis dina buku, komputer, internet, komo deui para blogger. Salut pisan lah ☺.

Hese nulis téh euy ! nepi ka cangkeul tarang, asa ripuh mikiran rék nulis naon ieu??? Tapi mun neleu ka batur asa garampil kitu. Komo nu Blog na téh réa ku gambar-gambar hirup jeung bari desaina téh aralus. Iiiih,,, uyuhaaaan ceuk urang téh. Meuni garetol kitu, meuni nariat nulis téh. Pas noong ka blog sorangan meuni tariis pisan brow -.- . Nu komen tara aya, aya nu nge-like tapi éta téh da kuring-kuring kénéh. Haduuuh.

Manawi didieu tingkat kacerdasan gedé pangaruhna nu matak jadi blogger geus kaasup hiji profesi. Nya heeuh atuh! Nu mulungan unggal poé ogé bisa jadi profesi, naha blogger henteu? Dimimitian ku hobi. Hobi, hobi, hobi. Kadituna bisa dijadikeun bisnis. Nah balik deui, nu ngarana profesi téh teu gampang pastina. Butuh hiji kaahlian nu bener-bener diwidangna. Kacindekanana edun lah para Blogger. d(-_-)b

 

 

 


 

3 thoughts on “Blogger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s